Over ons

reismeiden
Conny van Roon & Herma Rozemuller
Elly Kroon

Ons motto is “reizen maakt rijker”.

Wij zijn Conny van Roon, Herma Rozemuller en Elly Kroon (reisbureaumedewerker). Wij zijn zelf “rijke” meiden doordat we vele mooie reizen hebben mogen maken, samen en ook met onze eigen gezinnen. We hebben allebei diverse camperreizen gemaakt door Amerika en Canada en een aantal avontuurlijke rondreizen door Azië en Afrika. Ook hebben we veel landen en steden in en buiten Europa gezien. Het samenstellen van een reis voor onszelf of voor anderen is altijd een passie van ons geweest. Wij hebben van die reispassie ons beroep kunnen maken en zijn heel trots dat wij dat via onze eigen reisonderneming kunnen delen.

De zekerheid van een reisadviseur. Wij hebben beiden de opleiding voor reisadviseur afgerond en zijn aangesloten als zelfstandig reisadviseurs bij een van de beste reisbedrijven van Nederland waar Mijn Reiskennis onderdeel van is. Daarbij heb je ook niet alleen de zekerheid van uitstekende kennis over reizen, landen, gebruiken etc., maar ook de zekerheid die de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds je biedt.

Zelf boeken óf met hulp van iemand met kennis van zaken. Het eindeloos zoeken op internet en je afvragen of je wel de goede reis hebt geboekt, is voorbij als je ons inschakelt! Wij helpen je graag de juiste reis te boeken en staan je met raad en daad bij vóór, tijdens en ná je vakantie. Dit kan zowel overdag, in de avond als in het weekend. Via de telefoon, op kantoor, bij je thuis of gewoon via de e-mail. Op een tijdstip dat jou het beste uitkomt!

Zorgeloos op vakantie. Een geboekte reis via internet is geen boek of kledingstuk dat je terugstuurt. Wat is het fijn om op iemand terug te kunnen vallen als het onverhoopt misgaat tijdens jouw reis. Ook alle bijkomende zaken zoals je reistickets, de reisplanning, je auto parkeren of huren, een reis- en annuleringsverzekering, het inchecken, de transfers, het visum, je vaccinatie etc. regelen we met veel plezier voor je. Wij nemen die zorg graag uit handen; of het nu gaat om een strandvakantie, stedentrip, groeps- of huwelijksreis, een cruise of losse tickets. Je gaat zonder zorgen op vakantie en kunt op ons rekenen! Voor de prijs hoef je het niet te laten! Wij hebben enkel meer zoeksystemen voor reizen tot onze beschikking, waardoor jij meer keuzemogelijkheden hebt, die wij voor je in het best bij jou passende reisvoorstel verwerken.

Graag maken wij een passende offerte voor jou:

 • eilandhoppen op de Griekse eilanden
 • een zonnige strandvakantie op Kaapverdië
 • een avontuurlijke camperreis door Amerika
 • een (actieve) gezinsvakantie in Thailand
 • een sportieve skivakantie in Noorwegen
 • mooie culturele stedentrip in Boedapest
 • Engelse of Spaanse voetbalwedstrijd bezoeken met vrienden of bedrijf
 • Een heerlijke shopreis in New York of Milaan
 • een duikbelevenis in de Caribische zee
 • een ontdekkingsreis van bestemmingen met een cruisevakantie
 • een spannende safari in Zuid-Afrika
 • duurzame accommodaties en reizen hebben wij ook in ons aanbod.

Dit is slechts een selectie van de mogelijkheden waar je ons voor in kunt schakelen. Wij helpen je graag met het samenstellen van jouw (droom)vakantie. We zijn heel nieuwsgierig welke bestemming we voor jou mogen regelen.

Tevreden zijn we pas wanneer alles goed geregeld is en jij van een zorgeloze vakantie geniet.

Wij verheugen ons op jouw berichtje via de telefoon, appje of e-mail!

Garantie
Als gediplomeerd reisagenten zijn wij als franchisenemer aangesloten bij Mijn Reiskennis. Mijn ReisKennis is onderdeel van Reisburo de Wit en voor uw zekerheid aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Boekingen en betalingen gaan via Mijn Reiskennis.

Wat is ANVR?
Het ANVR (Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen) is een internationaal erkende, overkoepelende belangenorganisatie voor de reisbranche.
De rechten en plichten van de reisorganisatie, het reisbureau en de reiziger worden door het ANVR vastgesteld. Zie ook de disclaimer of kijk voor meer informatie op www.anvr.nl.

Wat is SGR?
De SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden) garantie houdt in dat je als consument ervan verzekerd bent vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming al is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. Voor meer informatie kijk je op www.sgr.nl.

Reizen vallen onder de garantie van de SGR, met uitzondering van losse lijndiensten, autohuur en rechtstreeks geboekte hotels.

Wat is de Stichting Calamiteitenfonds?
De garantieregeling van Stichting Calamiteitenfonds reizen houdt in dat je het recht heeft op teruggaaf van (een deel van) de betaalde reissom en/of vergoeding van noodzakelijke meerkosten wanneer er sprake is van een uitkeringsvatbare situatie als gevolg van een calamiteit in de zin van de regeling. Meer informatie kunt u vinden op www.calamiteitenfonds.nl.

Terug naar boven

8 reacties op ‘Over ons

 1. Een vakantie geboekt bij De ReisMeiden naar Ibiza.
  Wat een heerlijkheid en alles tot in de puntjes geregeld. Je hoeft zelf nergens aan te denken, de Meiden doen het voor je.
  Zelfs een kleine attentie gehad van het hotel in verband met de verjaardag van mijn man. Volgende jaar gaan we weer naar Ibiza via een boeking bij De ReisMeiden, kijk er nu al naar uit.

  Like

 2. Weer een prima verzorgde stedentrip naar Rome gemaakt. Volledig ontzorgt door de ReisMeiden. Je hoeft alleen nog maar je eigen koffer in te pakken en in het vliegtuig te gaan zitten. Zo fijn!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.